febrer, 2023

LES VEUS SILENCIADES DE LA CIÈNCIA

25febr.10:0020:00LES VEUS SILENCIADES DE LA CIÈNCIA

Detalls de l'activitat

La productora musical Ikram Bouloum, la comissària Antònia Folguera i la investigadora en lingüística computacional Ona de Gibert han desenvolupat una creació verbal i musical, una mena de producció radiofònica situada, per fer presents a la Biennal Ciutat i Ciència les veus femenines que la història i el present de la ciència tendeixen a deixar de banda, donar per suposades o —ras i curt— ignorar. Tot i que les dones sempre han format part del món de la recerca científica, fins fa ben poc no s’ha començat a donar suport i reconèixer el seu treball.

Aquesta peça sonora suma les veus d’un grup de científiques de diversos àmbits (enginyeres, neurocientífiques, biòlogues, químiques…) i amb diferents graus d’experiència (estudiants, doctorandes i investigadores experimentades).

Aquesta peça compta amb les veus d’Eugenia Martínez, Irene Marco, Laura Pasqual, Paula Santamaría i Esther Serrano Saiz. En la instal·lació també han col·laborat les iniciatives To the Mothers of Science, Digitalfems i Young IT Girls.

Més

Data

(Dissabte) 10:00 - 20:00

Ubicació

Jardins de Rubió i Lluch

Carrer de l'Hospital, 56

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *